tilbage til forsiden

Om Projekt R'lyeh

Formålet med Projekt R'lyeh, er at gøre de 100 bedste danske rollespilsscenarier tilgængelige over internettet, så vidt muligt i samme kvalitet som papirversionerne, og i et platformsuafhængigt og printervenligt format. (I praksis vil det sige PDF).

De scenarier du finder i vores database, har på en eller anden vis udmærket sig. Nogle af dem er med fordi vi bedømmer, at de er klassikere i dansk rollespilsammenhæng. Andre er med, fordi de introducerer et sindrigt formeksperiment, eller fordi de udmærker sig ved at have et genialt plot eller forrygende spilpersoner. Fælles for dem alle er at vi, der står bag Projekt R'lyeh, synes de er gode. Om det kan man (som det i øvrigt er tilfældet med enhver form for anmeldelse) sige, at dén bedømmelse er subjektiv. Dette lægger vi ikke skjul på - og det må du tage med!

God fornøjelse med scenarierne!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål
Hvem er Projekt Rlyeh?
Problemer eller spørgsmål?
R'lyeh kan kontaktes på
Det med småt: Alle rettigheder til scenarier, illustrationer og andet materiale, tilhører ubetinget materialets skabere. Alt materiale hér må læses, printes ud og spilles til eget brug. Det må ikke sælges eller på anden måde distribueres.