Holocaust verdenen

Rom

Italien i fragmenter

Da de allierede besatte Sicilien i juni 1943 faldt det Italienske samfund fra hinanden. Nederlagene i Afrika og tabene på østfronten slukkede befolkningens imperialistiske ambitioner. Mossolini blev afsat og Kongen indledte i dybeste hemmelighed fredsforhandlinger med de allierede. Den tidligere landsfader blev anholdt og interneret kort efter. Italiens allierede tog ikke let på kapitulationen og besatte det meste af landet. Den Italienske stat var dog i opløsning og overalt blussede der kampe op mellem facister, kommunister, nationalister, monarkister og anarkister. Med hjælp fra tyskerne fik facisterne fodfæste i nord, imens vestre-fløjen stod stærkt i syd, hvor tyskerne havde svært ved at operere pga. amerikanske luftangreb fra Sicilien.

Da amerikanerne ikke benyttede lejligheden til en invasion af det Italienske fastland overførte tyskerne hovedparten af deres styrker til østfronten i 1944 og nøjedes med at besætte industri-centrerne i Norditalien.

Pavestaten Rom

Vatikanet tog Rom og omegn under sine vinger efter Mossolinis fald og tyskernes tilbagetrækning. Byen blev en oase i borgerkrigen - stormens øje, hvor flygtningene strømmede til og krigsherrerne mødtes til forhandling og konspiration. Vatikanets nye position blev accepteret til gengæld for tvungen neutralitet og et tavst løfte om diplomatisk støtte til et tysk-kontrolleret Norditalien.

Vatikanet har oprustet voldsomt de sidste år og schweizer-garden er i dag alle andre styrker i landet teknologisk overlegne. Bl.a. er der anskaffet et parti svensk producerede Saab-jetjagere, og man har overtaget resterne af den italienske flåde inkl. et hangarskib og tre slagskibe.

Den Store Plan

Bibelen forskriver hvordan Jordens gode og onde kræfter på den yderste dag skal udkæmpe det endelige slag. Pavestaten har ventet i århundreder; man har forberedt sig, lagt planer og bedt, bedt, bedt og bedt lidt mere. Der har været et par tyvstarter; det første årtusinde-skifte, pesten og børskrakket i 1929.

Nu er man klar igen; utallige tegn tyder på den endelige nedtælling og over hele kloden mobiliseres de gode kræfter: agenter for jesuitter-ordenen pløjer alverdens børneværelser igennem på jagt efter satans søn - Antikrist, imens en række ekspeditioner til de gamle lande søger efter hvilestederne for apokalypsens ryttere.

Spørgsmålet er om Paven har ret eller om man endnu engang er for tidligt ude. Er Anden Verdens Krig en del af Guds Store Plan? går nazisterne Satans ærne? eller indgår historien brikker i et helt andet spil, spillet mellem kaos og orden, mellem jætter og aser?

Arketype:

Korsridder

Vatikanet ruster sig til kamp og har åbnet sine ældgamle arsenaler. Fra de dybeste krypter har den hellige Gral set dagens lys efter 700 år i kirkens varetægt. Med Gralens livgivende vand er en snes gamle mumificerede korsriddere blevet genoplivet. De udgør nu eliten i jesuitter-ordenens verdensomspændende efterretningstjeneste.

Plotlinie:

Kulten

Som medlemmer af jesuitter-ordenen får spilpersonerne ordre til at finde og infiltrere Thule Ordenen - en gammel hedensk kult med tilknytning til tempelridderne. Kirken kender et gammelt tempel i Firenze, der før århundredskiftet blev brugt af kulten. Da spilpersonerne opsøger templets viser det sig at rumme et hemmeligt observatorium under ledelse af flere kult-medlemmer. Her granskes stjernelegmerne nøje og deres placeringer indregnes i ældgamle formler og forudsigelser. Fra observatoriet fører sporet til Venedig, hvor kulten holder et stormøde. Enten kan kult-medlemmerne i Firenze skygges når de begiver sig til mødet, eller spilpersonerne kan finde en reference til sammenkomsten.

I Venedig, der er en selvudråbt bystat, er Thule Ordenen mødt for at diskutere hvad der gik galt i 1936, da tretten af kultens Stormestre omkom i forbindelse med et ritual på en af SS-ordenens borge. Til mødet fremlægges der beviser for at "noget" kom til verdenen ved ritualet og at SS henrettede alle implicerede inkl. stormestrene. Hitler personlige rådgiver, Heydrich, mistænkes som ansvarlig og Kulten giver mandat til at der indledes et samarbejde med Rommel's oprørsstyrker om et attentat mod Heydrich.

top