Holocaust verdenen

Germania

Situationen i Riget

Tyskland er de sidste tolv år gået fra sejr til sejr og har opnået en udbredelse som kun Føreren kunne drømme om. Alligevel står det skidt til i Riget. Krigens rovdrift på landets ressourcer og unge generationer har med atten års totalitært terror-regime knækket og forvrænget den tyske befolkning i både krop og sjæl. Tre års vinter har efterladt landbrugsjorden gold, og sulten nager i hver et hjem. Flere egne er helt affolkede, enten pga. sultedøden eller fordi man har søgt ind til byerne. Nøden frister mange til at prøve lykken i de nye kolonier mod øst, men her venter kun stråledøden. Goebbels propaganda-cirkus kværner videre og maler sin egen virkelighed bl.a. forfalskes vejrudsigter og de klimatiske ændringer tilskrives amerikanske kemikalier.

Koncentrations-lejrenes dødsmaskiner kværnet nat og dag, og som ofrene forgår finder man på nye syndebukke. De nyeste i køen til krematorierne er de kronisk syge og invalide - Tyskland affolkes støt.

Germania by Night

Europas nye kejserstad er af Rigsarkitekt Albert Speer forvandlet til et symbol i stål, granit og beton. Overalt er opført monstrøse monomenter til sejrenes hyldest eller Førerens pris; byens million-befolkning lever i et museum.

Den europæiske magt-elite flokkes i Germania som fluer på en mødding; på hver en café, i hver en natklub og til hver en reception kæmper gribbene om levningene fra sejrherrernes bord. Alle vil have deres del af de umådelige rigdomme, der strømmer til hovedstaden som varmt blod fra offerkalvene.

Kernen i hundeslagsmålet er partiet spidser: den kunst-griske og kokainafhængige Rigsmarskal Göring, den pigeglade propagandaminister Goebbels, den pædofile udenrigsminister Ribbentrop og intrige-mageren Heydrich.

De politiske grupperinger

Attentatet i 1949 lænkede Hitler til en respirator i Førerbunkeren. Siden da har han ikke vist sig offentligt og al kommunikation foregår gennem hans højre hånd SS-Obergruppenführer Heydrich. Mange opfatter Heydrich som Rigets reelle styrmand.

Som opposition til Heydrichs teknokratiske og kompromisløse linie har Albert Speer og Goebbels anført en fraktion i partiet, der ønsker en mere fredssøgende linie overfor USA og som prioriterer de hjemlige problemer over den videre ekspansion. En anden fløj i partiet udgør Göring og Vice-führer Bormann - de har ikke et politisk mål, men kæmper for at bevare deres magt. Sidst men ikke mindst er der flådechefen Admiral Dönitz, der bag facaden deler Rommels holdninger.

Mange er misundelige på Heydrichs nye position som Führerens talerør, men ingen tør kritisere den mand, der sidder i toppen af Gestapo og sikkerhedstjenesten.

Arketype:

Stürmkrieger

I 48 nåede de første SS-Stürmkrieger batallioner fronten. De overnaturligt store og hensynsløse soldater vakte øjeblikkelig rædsel i både fjendens og egne linier. Ingen ved hvor disse uhyrer, der kan fortsætte med en snes kugler i kroppen, stammer fra. Nogen gætter på muterede soldater fra østfronten, imens andre rygter taler om et særligt avls-program under SS. Stürmkriegerne kæmpede fanatisk på Førerens side under oprøret i 49 og var en afgørende årsag til rebellernes nederlag. Sikkerhedstjenesten SD siges også at anvende Stürmkrieger til særligt krævende opgaver.

Plotlinie:

Forræderne

På en borg udenfor Germania mødes en kreds af officere, der alle støtter Rommel og sagen mod Führerens tyranni. Spilpersonerne er blandt disse officere og de bliver udvalgt til at forestå et attentat mod Heydrich, Hitlers betroede. Mordet skal forestå kort efter, hvor spilpersonerne er inviteret til en jomfru-flyvning af Rigets nyeste Super-Zeppelin 'Richsführer-SS Himmler'. Heydrich vil være til stede ved arrangementet og der skulle være lejlighed til at komme på to-mands hånd. Hvem af spilpersonerne er forræderen? - og hvorfor skal mordet ske med en rituel offerkniv fra vikingetiden?

top