tilbage til forsiden

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan læser/udprinter man scenarierne?

Scenarierne er i PDF-format, og for at læse dem kræves hjælpeprogrammet Acrobat Reader. Programmet er gratis og findes til alle platforme.

Er der ophavsret på scenarierne?

Forfatterne har alle ophavsret på deres scenarier, men har givet tilladelse til at alle må downloade og udprinte dem og bruge dem privat.

Må man bruge scenarierne på conner?

Man skal spørge om forfatteren om lov, hvis man vil bruge et scenariet på en con eller lignende. Jeg har aldrig hørt om en scenarieforfatter der sagde nej, men det betragtes af mange som meget uhøfligt ikke at spørge om lov. I visse scenarier står det eksplicit at man har tilladelse til at spille det på conner, så er det naturligvis OK.

Hvornår blev I færdige?

Den 28. marts 2006 nåede vi med Maskefald op på 100 scenarier. Det er lidt over seks år efter de første 10 scenarier kom online.

Hvad sker der når I er nået 100 scenarier?

Når vi når de 100 scenarier er projektets mission fuldført. Forhåbentlig vil der også i tiden efter blive skrevet fremragende scenarier, men det vil være op til et andet projekt at samle dem.

Kan i fortælle om scenarie X kommer på R'lyeh? Og hvorfor er scenarie Y ikke med?

Vi udtaler os af princip ikke offentligt som scenarierne, hverken om hvilke scenarier der kommer på i fremtiden, eller om hvorfor et givet scnenarie er med eller ikke med.

Hvem står bag Projekt R'lyeh?

Disse mennesker. Projekt R'lyeh er i øvrigt uafhængig af diverse foreninger og organisationer.

Hvorfor har i valgt et navn, der er umuligt at huske, umuligt at stave og umuligt at udtale?

Projektet opstod som en modreaktion mod Sleipners scenariebibliotek Atlantis. Vi syntes det var passende at vælge navnet på en anden sunken ø. I tilbageblik kunne vi nok have fundet på et bedre navn.

Hvem udvælger de 100 scenarier?

Det gør en lille indspist klike fra rollespilsverdenens selvudnævnte elite, som er uden forbindelse med hvad der i virkeligheden foregår blandt rollespillere.

Hvorfor har i valgt PDF-formatet?

PDF-formatet er det ideelle format til dokumenter der indeholder avanceret layout, og som er beregnet til udprint.

Hvordan udtales R'lyeh?

Vi udtaler det rolig.

Hvad er det for nogle planter?

De botaniske plancher på denne side stammer fra værket Flora Danica, en omfattende oversigt over Danmarks flora, som begyndte at udkomme i1761. Flora Danica bestod af 51 hæfter i foliostørelse med 3.240 plancher i håndkoloreret kobberstik.

Udgivelsen forløb over 123 år.