scenarieoversigten

Påskemorgen Røde

Fremskridtets tidsalder:
Som verden bevæger sig ind i det tyvende århundredes morgengry, stråler solen mere end nogensinde på Det Tyske Kejserrige. Tyskland er den stærkeste magt på det europæiske fastland, besidder den stærkeste hær, en flåde, der snart kan gøre Englands rangen stridig. Lige så stærkt stråler tysk lærdom og videnskab.
Blandt Tysklands allierede er Det Ottomanske Rige. Sultanen i Konstantinopel hersker over et udstrakt, underudviklet rige beboet af et sammenrend af tyrkere, arabere, kurdere, jøder og andre folkeslag styret på middelalderlig vis.

1907: Damaskus, Det Ottomanske Rige.
En af Tysklands fremmeste forskere i nær-orientalske forhold er Herr Professor Dr. J. W. von Braskow ved Göttingens universitet. Assisteret af sin niece Isolde har han fundet spændende skrifter om ruinen af en bestemt korsridderborg.
Som ekspeditionens andre deltagere ses den ottomanske skriftkloge Suleiman Özdemir, den unge forsker Klaus Kupferhügel samt eskorten i form af løjtnant ved den kejserlige militærdelegation i Konstantinopel Siegfried Lautenburg og hans trofaste adjudant, korporal Mehmet Pelit.

Målet er ruinen af korsfarerborgen le Sauveur, der overskygger dalen Bab-el-Gharbi i det tilbagestående og bjergrige Libanon.

Et eventyr om mødet mellem øst og vest, mellem fortid og nutid og om jagten på Den Hellige Gral.

Genrer: Horror, Efterforskning

System: Call of Cthulhu (el. Vision)   Antal spillere: 5

Note: Interview med Paul Hartvigson

Download Påskemorgen Røde
Alle filer er i PDF-format, og for at læse dem skal man have Acrobat Reader.

Scenariografisk information:
Spillet på Fastaval, 1987
mere om Påskemorgen Røde på rollespilsbiblioteket Alexandria.dk

scenarieoversigten ·  forsiden