scenarieoversigten

Roser er Røde

Vejsted er en idyllisk lille by med roser i rabatten og violer ved vejen.

Rollespilsklubben "Den Sorte Lotus", som har syv medlemmer, mødes jævnligt i et af medlemmernes kælderværelse i en romantisk villa fra århundredeskiftet. Her morer man sig med uforpligtende vold i en gothic horror-verden, hvor troldfolk maner dæmoner frem fra det sorteste helvede og spinder hjernevridende intriger til gavn for ondskabens og ødelæggelsens kræfter i kampen mod retfærdigheden.

Men der er røster i byen, der taler mod klubbens dæmoniske aktiviteter, der ligesom heavy metal, blasfemiske tegneserier, dark fantasy og andet djævelskab er med til at bane vej for Satans indflydelse i den lille by.

Genrer: Fantasy, Horror, Efterforskning

System: Basic   Antal spillere: 6

Note: Med den oprindelige version af scenariet fulgte et uddrag af bogen "Forførelse af Børn og Unge" (ISBN: 87-88897-34-6), udgivet af Kristent Informations Center i 1991, der bl.a. beskriver, hvorledes rollespil kan lede spillerne ind i satanisme.
Af ophavsretlige grunde gør vi ikke det fulde uddrag tilgængeligt, men vedlagt som handout er et centralt afsnit fra bogen, nemlig en liste over "Tegn der kan være en advarsel om sataniske aktiviteter".
Interview med Martha Cecilia Lassen

Download Roser er Røde
Alle filer er i PDF-format, og for at læse dem skal man have Acrobat Reader.

Scenariografisk information:
Spillet på Fastaval, 1995
mere om Roser er Røde på rollespilsbiblioteket Alexandria.dk

scenarieoversigten ·  forsiden