scenarieoversigten

Elysian Fields

... Politikommissær Stormonts folk har fundet liget af en spinkel, rødhåret pige på en parkeringsplads bag den famøse natklub The Pink Armadillo. De fandt hende iført en dybt nedringet cocktailkjole, hvis sølvlamé skinnede om kap med farverne i den pyt af benzin, hun lå i. Da hun forlod natklubben, var det i følgeskab af Joseph Purezza, også kendt som Big Joe. Ved siden af liget lå der et baseballbat. Senere undersøgelser viste, at Sheila Curtis var blevet slået ihjel ved et slag i baghovedet, der stammede fra selv samme bat, og at fingeraftrykkene på battet matcher Joe Purezzas.
- H. Perkins, The Morning Post, 9.10. 1954.

Liget af en callgirl er blevet fundet og anmeldt til LAPD. Allerede inden den rappe, kvindelige politikommissær Terrime Stormont er sat på sagen, har man fundet en mistænkt og et bevis. Nu mangler der bare et motiv.

Elysian Fields er et eksperimentelt detektivscenarie, sat i halvtredsernes Los Angeles, der spiller på rollernes indbyrdes forhold. Scenariet bygger på spillernes evne til at improvisere og "fylde hullerne ud" ud fra de oplæg, der udgør spilkaraktererne. Der spilles både i nutid og i flashbacks.

Genrer: Drama, Efterforskning

System: Systemløst   Antal spillere: 5

Note: Scenariet har også sin egen hjemmeside

Download Elysian Fields
Alle filer er i PDF-format, og for at læse dem skal man have Acrobat Reader.

Scenariografisk information:
Spillet på Viking-Con 17, 1998
mere om Elysian Fields på rollespilsbiblioteket Alexandria.dk

scenarieoversigten ·  forsiden