scenarieoversigten

Tidens Ritual

Med et hårdt ryk i tøjlen standsede han hesten. Den vrinskede svagt, dampen stod som hvide tåger fra dens næsebor i den kolde nat, hvor stjerner og måner lyste klart. Han så korsvejen ligge foran sig, korsvejen med det store skilt, som fortalte, at der var 0 mil til Thelgaard. Han stirrede på skiltet ...

... Det højrøde blod danner en bue, da sværdet hurtigt drives ud af hans krop. Krigeren løfter armen og gør klar til det dødbringende slag mod sit offer, der løfter hænderne i en glat bevægelse, bevæger læberne, men i stedet for ord sprøjter der lydløst blod ...

"Ja, det er det samme gamle skilt, mester troldmand", lød en svag, klar stemme, som var svær at sætte alder og køn på, men som lød sært sørgmodig.

Rytteren smilte ved lyden af den stemme, han ikke havde hørt i så mange år, følte klare øjne på sin ryg og hørte raske skridt nærme sig.

"Ja, og det er såmænd også den samme gamle mester troldmand, selv om tiden har tæret hårdere på mig", sagde troldmanden blidt og rakte en hånd ud, som elveren greb. Hun så, at den var en gammel mands hånd. Elveren svang sig hurtigt op på hesten, lagde armene om hans gamle krop og hovedet på hans ryg. Han satte hesten i galop.

En fortælling om stor ondskab, forræderisk svig, legendariske slag og eviggyldig kærlighed. En historie om det godes fristelse af det onde, den sidste store chance for stordåd, den sidste chance for at gøre en ond gerning god og fristelsen til at ændre sin skæbne.

Et episk og fantastisk eventyr, der lægger stor vægt på spilpersonerne og deres indbyrdes relationer og fælles fortid.

Genrer: Drama, Fantasy, Romantik

System: Storyteller   Antal spillere: 6

Note: Scenariet findes både i den oprindelige udgave og i en nylayoutet og illustreret udgave. Teksten er den samme.

Download Tidens Ritual
Alle filer er i PDF-format, og for at læse dem skal man have Acrobat Reader.

Scenariografisk information:
Spillet på Fastaval, 1995
mere om Tidens Ritual på rollespilsbiblioteket Alexandria.dk

scenarieoversigten ·  forsiden