scenarieoversigten

Den Sidste Sag

Kriminalassistent Mortensen så ud ad vinduet. Bag fyrretræerne kunne han se to piger, der spillede stangtennis. Stangen var dårligt fastgjort i jorden og svajede ved hvert slag. Pigerne var ikke mere end 100 meter fra det sommerhus, Mortensen stod i. Han gyste.

"Mortensen. Det er herinde, det foregår". Kommissær Østers stemme lød beroligende uberørt af de to døde menneskers tilstedeværelse. Mortensen hørte den hidsige motorlyd fra et Nikon F4, der skød billeder i hastigt tempo. Den overdøvede næsten den dumpe lyd af flashen, hvis blink han så genspejlet i vinduet.

"Jeg skal lige være færdig herinde, kommissær", sagde Mortensen med blikket vendt mod de andre sommerhuse, hvor fædre tændte grillen, sønner drak kolde øl, mens de hørte Steffen Brandt synge om Rigtige Mænd, døtre gik rundt i alt for små badedragter, og alle havde en ide om, at sommeren ville vare evigt. En sommer, hvor solen aldrig gik ned. Han savnede sin kone, mens han tog sin notesblok frem og gik ind i soveværelset. For at undersøge, hvilke spor det døde efterlod, og drage konklusioner deraf.


En ubarmhjertig politihistorie sat i 80'ernes Danmark.

En historie om ondskab, bedrag og gammelt nag. Et eventyr om sex, undertrykte drifter og sygeligt begær. Et scenarie om danske politifolk, der ikke har råd til at begå fejl. Et rollespil om forskellen på mennesker og dyr.

Og selvfølgelig om hurtige politibiler.

Genrer: Efterforskning, Drama

System: Fusion   Antal spillere: 6

Download Den Sidste Sag
Alle filer er i PDF-format, og for at læse dem skal man have Acrobat Reader.

Scenariografisk information:
Spillet på Fastaval, 1999
mere om Den Sidste Sag på rollespilsbiblioteket Alexandria.dk

scenarieoversigten ·  forsiden