scenarieoversigten

Landlov

Der lyder et skrig, men du hører det ikke. Det eneste, du hører, er skibssiden, der skurrer mod molen. Lugten af beg hænger tungt i den fugtige aftenluft, da du og fire andre sømænd starter på jeres landlov. Et pakhus ligger forladt ved molen. På væggen står med falmende bogstaver: "Schädelburg". Byen ligger for jeres fødder.

Et andet sted skærer sløve instrumenter gennem et menneskes kød. Blodet skvulper fra de åbne sår, mens livet forlader kroppen. De opspilede øjne ser ikke mere, og fingrene stivner fastlåst om rebene. Det sidste skrig høres kun som en hæs lyd i nattens mørke.

Roligt går I ned ad gaden til Stahlstadt - byens arbejderkvarter. Her skulle man nok kunne finde ly for natten og våde varer til at fugte ganen. Fra en åben dør høres den skrattende lyd fra en grammofon. I det røgfyldte mørke kan man knap skelne gæsternes ansigter. Her flyder det sorte øl fra de blanke messinghaner, mens gløden fra tobakken lyser op som små stjerner. Du føler dig hjemme.

Den døde krop rammer den våde jord, og desperate hænder forsøger at dække liget med blade og kviste. En lyd. Hurtigt forsvinder skikkelsen i mørket. Snart vil endnu en livløs krop blive fundet.

Ved et bord på et værtshus sidder en kvinde. Hendes sprukne læber lukker sig om cigaretten, da hun langsomt og velovervejet inhalerer den opiumsparfumerede røg. Hun ved godt, hvad der foregår - men hvem gider høre på en gammel luder ...

Et scenarie om vanvid, afhængighed, vildskab, kunst og trangen til én mere ...

Genre: Horror

System: Systemløst   Antal spillere: 5

Download Landlov
Alle filer er i PDF-format, og for at læse dem skal man have Acrobat Reader.

Scenariografisk information:
Spillet på Fastaval, 2003
mere om Landlov på rollespilsbiblioteket Alexandria.dk

scenarieoversigten ·  forsiden