scenarieoversigten

Darling er død

Jeg har altid elsket Darling. Jeg har aldrig været i seng med hende, jeg har aldrig kysset hende - og knap nok haft lyst til det. Men jeg har altid elsket hende. På en anden måde end de piger, jeg har delt mit liv med. Og på en måde, der hverken handler om køn eller alder. Måske er det, fordi hun i et kort øjeblik lukkede mig ind. Helt ind, hvor jeg så hendes sjæl. Den var sort og grum og vred som ind i helvede. Men jeg så den.

Hun har altid lusket rundt et sted i kanten af min bekendtskabskreds. Og jeg har altid vidst, at jeg ville skovle sand i Sahara for hende, hvis hun bad mig om det. Nu er Darling død, og der bliver ikke mere ørkenvandring for hende og jeg. Det eneste, jeg kan gøre for hende, er at vandre langs tråden, hun efterlod, og mærke trækket fra den, der haster imod mig fra den anden ende. Hvor helvede endte du, Darling? Og hvorfor kaldte du ikke på mig bare to minutter før? Jeg var jo kommet spænende, for fanden. Gispende efter luft med et hævet baseball-bat.

Der var seks mennesker i verden, der følte sådan for Darling. Det var også det eneste, de havde til fælles - troede de ...

Genrer: Mindfuck, Overnaturlig, Drama

System: Andet (Minimalt og brygget til lejligheden)   Antal spillere: 6

Download Darling er død
Alle filer er i PDF-format, og for at læse dem skal man have Acrobat Reader.

Scenariografisk information:
Spillet på Fastaval, 2003
mere om Darling er død på rollespilsbiblioteket Alexandria.dk

scenarieoversigten ·  forsiden