scenarieoversigten

Sønner og døtre

Min bedstefar var så uheldig at have sin egen osteforretning, og derfor var han en kapitalistisk udsuger. Han røg i arbejdslejr, og efter 15 lange år blev han løsladt. Dagen efter hjemkomsten tømte han en flaske vodka på et værtshus, og i den efterfølgende brandert gik han ind i en forkert lejlighed og lagde sig til at sove. Ejerinden af lejligheden blev ikke sur. Nej, slet ikke, hun var en yngre enke, og der gik ikke lang tid, før hun var gravid.

Min bedstefars historie tænkte jeg tit på, mens jeg arbejdede i døgndrift for at få nødhjælpen til krigen sydpå sendt ordentligt af sted. En enkelt dag tog jeg tidligt fri og gik en tur nede ved floden. Ved flodbredden kom hun gående mig i møde, og hun og jeg var de eneste mennesker i området. Hun havde også besluttet at holde tidligt fri og gå en tur denne dag. Hun smilede så fantastisk, og smilet indledte et år fuld af passion, kærlighed, raseri og jalousi.

Sjovt, som tilfældigheder udgør det meste af vores liv.

Scenariet foregår i nutidens Rusland. Det er et alvorligt scenarie, som udgøres af tre noveller, der hænger sammen i en hovedhistorie.

Genrer: Drama, Thriller

System: Systemløst   Antal spillere: 5

Download Sønner og døtre
Alle filer er i PDF-format, og for at læse dem skal man have Acrobat Reader.

Scenariografisk information:
Spillet på Fastaval, 2003
mere om Sønner og døtre på rollespilsbiblioteket Alexandria.dk

scenarieoversigten ·  forsiden