scenarieoversigten

Et lystspil

"Et lystspil" handler om romantiske forviklinger og intriger, komtesser og sømænd, grever og baroner og frem for alt om en verden, hvor tingene aldrig er helt, som de ser ud til at være. Det er et forsøg på at genskabe stemningen fra klassikere som "Charles tante", "Pigen og millionæren", "Sommer i Tyrol" og andre perler fra den danske filmskat, men også et forsøg på at gå nye veje i forhold til både spillernes roller og det system, de skal udfolde sig gennem.

Spillertype: Ikke for folk, der synes, Toon er sjovt. Ikke for folk, der ikke kan tåle at blive udfordret i deres syn på rollespil. Ikke for folk, som mener, man kun bruger stemmen og terninger, når man spiller rollespil. Ikke for folk uden sans for humor. Ikke for folk, som ikke kan lide Axel Strøbye eller Dirch Passer. Og bestemt ikke for forstokkede traditionalister eller for idioter i det hele taget.

Genrer: Romantik, Humor, Mindfuck

System: Andet (Hjemmestrikket)   Antal spillere: 5

Note: "Et lystspil" bliver sandsynligvis aldrig igen gennemført i samme form som ved premieren på Fastaval 2004, hvor spillerne blev delt op i hold, der spillede forskellige dele af scenariet. For at få en oplevelse, der minder om det, kan man lade spillerne gå igennem alle tre dele af scenariet - Broen, Konstruktionen og Dekonstruktionen. Alternativt kan I nøjes med at spille selve lystspillet (Konstruktionen).

Download Et lystspil
Alle filer er i PDF-format, og for at læse dem skal man have Acrobat Reader.

Scenariografisk information:
Spillet på Fastaval, 2004
mere om Et lystspil på rollespilsbiblioteket Alexandria.dk

scenarieoversigten ·  forsiden