scenarieoversigten

Pest eller kolera

Danmarks Palme-sag?

Et chokeret og splittet Danmark ser til, mens statsministerkandidat Ninna Bro Jørgensen svæver mellem liv og død på Privathospitalet Othello efter attentatet tirsdag aften. Politiet på bar bund.

Gårsdagen bragte intet nyt i opklaringen af det koldblodige attentat. Endnu vides intet med sikkerhed om gerningsmand eller motiv, men alt tyder på, at Danmark har fået sit første politisk betingede mordforsøg.

Dagen igennem tændte sørgende hundredvis af lys ved gerningsstedet. Imens stod de politiske modstandere i kø for at tage afstand fra forbrydelsen. For en stund var der næsten fred i en valgkamp, hvis aggressive kampagner ellers har overgået selv 2001-valget.

Modkandidat Frank Damsted havde god brug for sine medbragte bodyguards, da en ophidset mængde mødte ham med både mordanklager. "De må være lige så forstyrrede som den syge hjerne, der har gjort dette," var hans kommentar.

Genrer: Efterforskning, Thriller

System: Systemløst   Antal spillere: 6

Note: Dette er Fastaval-versionen af scenariet, som siden blev udgivet i forkortet udgave i Fusion-antologien Som landet ligger. Spilpersonerne er skrevet af Morten Trøst Jaeger.

Download Pest eller kolera
Alle filer er i PDF-format, og for at læse dem skal man have Acrobat Reader.

Scenariografisk information:
Spillet på Fastaval, 2002
mere om Pest eller kolera på rollespilsbiblioteket Alexandria.dk

scenarieoversigten ·  forsiden