scenarieoversigten

Det Halve Kongerige

Engang, for så længe siden, at selv de allerældste ikke længere husker det, var der et kongerige. Det var et prægtigt kongerige – for det var dengang, hvor verden var fyldt med vidundere. Prægtige og forfærdelige – den slags ting, vi i dag ville rynke på næsen af og mene kun hørte sig til i historier. Men engang var verden mere, end den er i dag, og dengang var en konge døden nær – måske var han den sidste konge af det gamle kongerige.

"Min søn, i morgen drager vi bort fra slottet med dets tusinde prægtige tårne. Når solen står op, vender vi os mod dens stråler og lader dens pragt lede vores vandring op i bjergene – som min fader gjorde før mig, og som du en dag vil gøre, når du mærker, at kronen bliver for tung for dit gamle hoved. Ja, min søn, vi vandrer op i bjergene, og når du vender tilbage i solomkranset silhuet, vil gaderne genlyde af borgernes jubel over deres nye konge. Men jeg er træt og må hvile mig før rejsen ..."

En konge, en dronning, en hofnar og en vismand rejser af sted sammen med tronarvingen for at sende kongen af sted på den sidste rejse og for i fællesskab at udforske historien om den halvdel af kongeriget, der hidtil har været skjult. Om løgn og sandheder, skæbne og forræderi. For når fem så forskellige væsner rejser sammen, vil der altid være mindst fem sider af deres historie. Kom – du er inviteret - rejs med os på den sidste sande eventyr-rejse.

Genrer: Fantasy, Intrige

System: Systemløst   Antal spillere: 5

Download Det Halve Kongerige
Alle filer er i PDF-format, og for at læse dem skal man have Acrobat Reader.

Scenariografisk information:
Spillet på Fastaval, 2005
mere om Det Halve Kongerige på rollespilsbiblioteket Alexandria.dk

scenarieoversigten ·  forsiden